vandaag nam ik de trein naar tilburg, waar ik al bijna een jaar niet meer ben geweest. ik mistte het omdat daar de SAMSAM, een vintage winkel waar ik heel heel blij van wordt, zit waar ik vroeger wekelijks kwam. allereerst werken er super lieve mannen waardoor je je gelijk op je gemakt voelt en dan is het zoeken(!) in het paradijs van vintage. je moet echt zoeken want achter de 1e laag zitten nog 6 lagen verstopt. en de prijzen zijn er ook heerlijk. dus vandaag stapte ik het paradijs weer binnen en ging weg met 2 strikken, plissĂ©-rok, blouse en meneer stopte nog 2 glamcults in mijn tas voor wat inspiratie en dat voor €20. daar wordt ik blij van.

7 opmerkingen:

leonie zei

ah wat een mooie blouse! ik word ook bijna blij van die winkel, al ben ik er nog nooit geweest! haha. en bedankt voor je lieve reacties. :) haha dat zou leuk zijn, als we bij elkaar in de klas zouden komen! nu moet ik nog toegelaten worden! ik ben wel heel bang als ik er aan denk, hoor! ik wil het zo graag en de helft van alle mensen die vooropleiding doen willen ook mode doen. nou, ik vind tekenen wel heel leuk enzo, maar ik hou ook wel heel erg van mode en frutselen met stoffen en met mode doe je het allebei wel veel volgens mij.. liefs.

lies zei

leuke spulletjes, de winkel klinkt super :)
opleiding kiezen is ook echt kut, ik ken superveel mensen die minstens 1 keer gestopt zijn.. we zijn ook zo jong om nu al te bedenken wat je de rest van je leven wilt vind ik.

Lana. zei

Mooie rok en dat is een leuk prijsje. Ik zie dat je net bent begonnen met een blog? Ik vind 'm leuk :). En ik ben ook zo'n iemand die gaat voor wat die echt leuk vind. Ben het met lies eens dat je op een jonge leeftijd al een keuze voor je toekomst moet maken..

Lana. zei

Dat is een mooie motto voor je blog :). Ik studeer Journalistiek, iets wat ik heel leuk vind om te doen! Ik heb ook een MBO-opleiding in fashion gedaan, maar dat was echt niet mijn ding bleek achteraf. Wel mijn diploma gehaald en nu doe ik iets totaal anders, maar wel iets wat ik veel leuker vind! Niet dat ik mode niet leuk vind, integendeel, maar niet de management kant ervan ;). Ik hoop dat Artez je leuk lijkt!

maike zei

Dankjewel voor je reactie, en ik vind je blog nu al leuk! En de laatste tijd ga ik welleens naar Tilburg en ik wist wel van een vintage winkel maar ik ben er nog niet geweest dus dat ga ik dan maar snel doen want het klinkt goedkoop. Ik boycot te dure vintagewinkels.

leonie zei

haha echt waar? wat moest je doen dan? ik hoef geen toelating te doen, ik heb in februari mijn eindbespreking van het afgelopen half jaar vooropleiding en dan hoor ik daarna meteen of ik ben aangenomen.. liefs

S. zei

wat een mooie aankopen! vooral dat bloesje: wauw