ik zag heel erg uit naar vandaag. want vandaag was de verzamel jaarbeurs in Utrecht. het was de eerste keer dat ik er heen ging. helaas viel het een beetje tegen. want ik haal altijd mijn spulletjes bij een hele fijne kringloop/2e-hands marktjes vandaan waar alles lekker goedkoop is en het was hier echt peperduur. ik zag mijn servies wat ik gekocht heb voor 10 euro daar voor 80 euro. ook stonden er veel poppen-kramen en andere kramen met spulletjes waar ik echt niks mee heb. toen ik de fotos op de website www.verzamelaarsjaarbeurs.nl zag, dacht ik dat er meer vintage kleding zou zijn. daar was ik vooral naar op zoek omdat ik pas mijn kast heb opgeruimd en wel wat nieuwe dingetjes kwan gebruiken, maar helaas er was vrijwel geen kleding. gelukkig heb ik wel genoten van de dag! het waren 5 hallen vol met antiek dus het was net alsof je in een museum liep. er hingen hele mooie vlinder schilderijtjes en er stonden toffe opgezette dieren, die ik nooit aan zou schaffen want ze staren je zo aan, maar wel heel tof om naar te kijken. en al met al heb ik best leuke dingetjes gekocht.

5 opmerkingen:

lies zei

mooie foto's en leuk lijstje voor sinterklaas! ben ook benieuwd naar je foto's, bij kruidvat krijg je er altijd een cd bij dus ik gebruik die bestanden altijd gewoon. maar waarom kan je je schetsjes niet delen? ;o ben wel benieuwd.

leonie zei

ah dankjewel :) mooie kantjes! en ik ben ook benieuwd naar je schetsjes haha! liefs.

maike zei

Oeh je nieuwe spulletjes zien er heel fijn uit!
En ik ben al toegelaten dus volgend jaar begin ik dan met vrije kunst, wat ik natuurlijk ook suuper leuk vind ik kan echt niet wachten.
Jij wou toch ook in Arnhem gaan studeren? Of ga je ook bij andere academies aanmelden? xx

Loes zei

Ik was vorige maand ook in de veemarkthallen maar vond het ook niet zo super leuk.. Ben je wel eens op de vlooienmarkt bij de NDSM werf in Amsterdam geweest? Is een aanrader!

Last days of spring zei

het ziet er wel heel mooi uit, vooral op die onderste foto!