zoals ik vertelde, heb ik mijn kamer opgeruimd en van alles uitgezocht. ik ben er nog een beetje mee bezig maar ik wilde graag laten zien hoe mijn kledingkast er nu uit ziet. ik heb een slaapkamer met een deur naar een andere kamer waar een inbouwkast zit. ik heb 2 foto's gecombineerd want als de ene helft open is, zit de andere helft dicht en andersom. hij is ook nog breder en hoger dan op de foto te zien is maar daar stond alleen maar onzin dus niet interessant voor op de foto. links zie je dus het hanggedeelte met daaronder mijn schoenen, daar boven zit nog een plank waar mijn hoedjes liggen. rechts zie je van boven naar beneden mijn truien/vesten, t-shirts/blouses, creatief spul (beetje leeg want de helft ligt op m'n bureau) en als laatst mijn tijdschriften verzameling, 3 stapels achter elkaar.
er zitten nog steeds wat dingen in m'n kast waar ik over twijfel maar over het algemeen ben ik best tevreden met wat er in m'n kast zit.


2 opmerkingen:

Jantine zei

Porselein wat is jouw blog fijnnn!
Ik ga hem binnenkort grondig bekijken ;)

maike zei

Ik heb de vooropleiding gedaan! Dus mijn toelating telt 1 jaar, in maart moet ik wel terug komen om te laten zien dat ik me wel verder heb ontwikkeld en dat ik het nog steeds wil :) xx