ik doe eigenlijk niet veel bijzonders, en voel me een beetje zinloos. want ik moet nog naar school totdat ik een baan heb gevonden, dus nu loop ik eigenlijk voor niks een beetje rond te dwalen op school. reizen gaat niet altijd even soepeltjes zodat ik er soms wel 1,5-2 uur over doe. als ik thuis kom kruip ik achter de computer om vacatures te zoeken en sollicitatiebrieven te typen, wat nog knap lastig is! vandaag werd ik gebeld door de TNT, 4,50 bruto(!) per uur.. nou daar moest ik lang over nadenken, niet. daar krijg je allemaal niet bijzonder veel energie van en meestal ga ik dan 'savonds lekker gewoon niksen, tv kijken enzo. maar vandaag was ik het zat met dat geniks dus heb mooie mode-schetsen gemaakt, erg blij mee, vind het altijd zo jammer dat ik het niet kan delen op mijn blog. en dat stimuleert me weer om elke dag lekker te tekenen,te schilderen en nieuwe dingen te creeĆ«ren.

ik heb dinsdag mijn foto's opgehaald, en er zat wel wat leuks bij dus ik wil ze graag op mijn blog postten maar hoe doen jullie dat? inscannen met een scanner/een speciaal apparaat, ...?

1 opmerking:

leonie zei

wat doe je voor een opleiding dan nu? ja ik laat mijn negatieven alleen ontwikkelen en niet afdrukken en dan scan ik ze in met een negatievenscanner, maar je kunt natuurlijk ook gewoon je afdrukken met een normale scanner scannen. liefs.