ik was gisteren al terug van vakantie maar had even geen energie om een leuk verhaaltje te typen. een soort van car-lag. met m'n suffe kop heb ik heel de middag lekker op bed zachte muziekjes geluisterd, bijgekletst met iedereen want ik had 0,0 bereik op vakantie en daarna heb ik naar de koningin gekeken, en allemaal mevrouwen in mooie kleedjes en naar de stilte geluisterd. maar ik heb geen oorlogsdoden herdacht. dat doe ik altijd op mijn eigen momenten. als ik goede boeken lees over al dat erge gebeuren. ik ben heel erg geintereseerd in oorlogen en dus lees ik er vaak over en herdenk ik heel vaak alle mensen die erbij betrokken zijn, geweest. gisteren was het meer een spelletje : wie het langst z'n adem in kon houden.

nou goed, laat ik eerst eens bij het begin beginnen. ik ging weg op koninginnedag. maar ik kon echt niet de rommelmarkt missen want daar hou ik zo van! dus heel vroeg ging ik naar de rommelmarkt. en het eerste wat ik tegen het lijf liep was een meisje van The Face. haha, oke dat moest ik even zeggen. je hebt er niks aan, ik ook niet, maar toch vond ik het grappig om te melden. daarna liep ik tegen verschrikkelijk hoge prijzen aan. maar uiteindelijk heb ik een leuke buit binnen gehaald. 4 paar schoenen (jaaa allemaal mijn maat, hoe is het mogelijk! oke, stiekem moet ik in dat ene paar wel 3 paar sokken, maar dat maakt niet uit voor dat geld), een bloesje, een stapel ellegirls, een zwart leren rugtas en het mooiste : een siersteek-naaimachine.

daarna ging ik op vakantie. naar Duitsland dus. ik hou best van dat land : alles is er lekker goedkoop, ooh wat voel ik me Hollands als ik zulke uitspraken doe, en ze hebben er heerlijk eten! sorry voor de vegetariërs en veganisten onder ons, maar al dat vlees, heerlich! het was maar 4 daagjes maar toch was het even lekker. en 4 daagjes Duitsland, dat levert opzich geen hele fantastische verhalen op. alleen dat we elke dag zon hadden.


ohja, ik hoor wel vaker dat mensen m'n blog niet kunnen volgen dus ik heb een bloglovin dingetje aangemaakt, staat helemaal beneden, en anders kan je je me daaronder ook via dat google-dingetje volgen, en anders weet ik het niet.

4 opmerkingen:

Janine zei

UGJH ZO JALOERS OP JE TWEEDEHANDS DINGEN!! En dit is de eerste keer dat ik reageer. Maar ik lees alllllles hoor. Big brother is watchin youuu

S. zei

ooh leuke schoentjes en bah vlees haha :D

Maaike zei

ooo jeetje, die schoenen. Wat een mazzel!

Michèle zei

I don't understand anything, but I love your hair! Beautiful!