jaaaa, daar ben ik weer. mijn blog zie ik eigenlijk een soort van als een dagboek en dat idee mislukt nu een beetje door dat mijn laptop nog steeds uit logeren is. maar ik had zo'n zin om een leuk verhaaltje te schrijven dus ik leen even de computer van dit huis en zet er stiekem photoshop op om mijn plaatjes mooier te maken. maar goed, ik moet niet op de zaken vooruit lopen. laat ik bij het begin beginnen. ik ben dus naar de dokter geweest. en echt ik kreeg het meeste waardeloze advies ooit : eet meer paaseieren. ik lieg niet, ze zei het echt! het probleem is dus dat mijn lichaam niet meer helemaal 100 functioneert omdat ik een beetje te dun ben. nee zeg liever maar slank. dun doet me denken aan theezak-tietjes en lucifer-beentjes en slank klinkt meer alsof ik zo'n mooi vrouwen lichaam heb met een taille en heupen en alles wat een vrouw hoort te hebben. oke, een nieuw berichtje na tijden en ik kom met een negatief verhaal over de dokter. dus nu komt er voor de rest alleen maar fijn nieuws. want doordat ik geen laptop heb doe ik allerlei fijne dingen! ik heb het als 'de herontdekkings-fase' bestempelt.

dit is 'de herontdekkingsfase-foto'. veel dingen hebben niks te maken met mijn laptop-loze tijd. zoals mijn rijbewijs maar ik ben er zo trots op dus die moest even op de foto. en de rest past er wel in qua herontdekking. vooral mijn doc. Martens verdienen een complimentje want eindelijk na 3 jaar zitten ze heerlijk! daarnaast verdien ik-zelf een complimentje want ik zorg de laatste tijd heel goed voor mezelf. jaja, ik smeer netjes heel de dag door mijn lippen in zodat ze lekker zacht blijven en spuit af&toe is een beetje parfum in m'n nek. dit soort dingen deed ik meestal alleen als ik indruk op iemand wilde maken. misschien word ik eindelijk een echte vrouw die van zulke dingen hoort te houden. daarnaast drink ik kopjes thee, dat is niet heel nieuw want dat doe ik minimaal vijf keer op een dag maar terwijl ik dat doe lees ik goede boeken. lezen deed ik heel veel maar de laatste tijd eigenlijk nooit meer. hmm, het begint nu al te klinken alsof ik laptop-verslaafd was/ben. dus nu gaan 's avonds vroeg de gordijnen dicht, want de zon lacht toch niet meer naar me, steek de heerlijkste bosvruchten en vanille geurkaarsjes van de ikea aan en begeef mezelf in een andere wereld. dat is 's avonds. overdag, als ik niet werk, staan mijn oude cd's aan. ik heb een hele mand vol met cd's maar de laatste tijd was ik zo'n pirate-bay-freak, en downloade allemaal nieuwe muziekjes, waarmee m'n MP3, ja ik heb zo'n USB-MP3, volstaat. maar ik had weer eens zin in nieuwe muziek dus gooide ik m'n cd-mand leeg, stofde mijn cd's schoon en begon met het herontdekken van mijn muziek. en het beste is nog wel dat terwijl ik dat doe ook gebruik maak van mijn naaimachine. ook deze moest ik even van stof ontdoen, en ik zorg dat er nooit meer zo'n laag opkomt, want naaien is zo leuk!
ik heb een doos met allemaal stofjes waar ik ooit nog iets van wil maken. sommigen liggen er al zo lang dat ik geeneens wist dat ik ze nog had. maar dit stofje was ik niet vergeten want ik vind hem zo mooi. maar het was wel een beetje weinig voor jurkje. dus heb ik een jurkje gekozen met een heel bloot ruggetje. en eigenlijk heb ik die ook gekozen omdat het me wel leuk leek, een truttig stofje met truttige knoopjes in combinatie met een bloot ruggetje.

4 opmerkingen:

maike zei

Dankje, ik heb het recept net erop gezet! En wat een vervelend advies van de dokter, want daar kan je natuurlijk niet zoveel mee :( Ik heb wel vaker gehoord dat dokters zo reageren als meisjes iets te dun zijn, ze gaan er vaak al meteen vanuit dat je expres weinig eet ofzo. Maarja misschien heb je iets aan mijn recept en dan ga je gewoon lekker veel muffins eten :)
En ik herken je postje echt heel erg haha toen mijn laptop een tijdje bij de maker was. Ik ging weer op oude muziek dansen en heel veel tekenen. Wel stom eigenlijk om te bedenken dat je leven daardoor zo erg beïnvloed kan worden.. Soms schaam ik me er wel een beetje voor maar dan ben ik blij dat anderen het ook hebben haha.

eline zei

Oh dat stof en dat patroontje voor die jurk zien er echt heel leuk uit! Ik ben erg benieuwd naar het resultaat, denk sowieso wel dat de kleuren heel mooi gaan staan bij je haren!

En ik snap je ergens wel, vroeger bracht ik veel meer tijd door met mijn boeken en tegenwoordig betrap ik mezelf erop dat ik veel te veel tijd verspil op het internet en die tijd zou ik beter kunnen spenderen aan nuttige dingen zoals lezen. Op het eind van de dag heb ik dan vaak niks gedaan.

Wat me eraan doet denken dat ik nu eens dringend van de computer af moet!

Ruby And Siel zei

Heb jij iets tegen hoofdletters eigenlijk? :)

Jantine zei

Ik vind dit een heel leuke tekst, mooi jurkje gaat het ook denk ik worden. Ik had laatst ook een jurkje gemaakt met een open rug, mijn zusje vond het heel lelijk maar ik ben er blij mee hihi