ik had gisteren al zoveel gekletst dat ik dit maar even voor vandaag bewaard had. dit hoort eigenlijk ook een soort van bij de herontdekkings-fase want ik heb echt een heel jaar geen mooie jasjes gedragen en nu draag ik ze weer volop. de zon laat zich niet meer zoveel zien en eigenlijk was ik m'n jas(sen) wel zat dus ging ik op zoek naar vervangend materiaal en toen herontdekte ik al mijn mooie jasjes. als ik m'n laptop terug heb zal ik wel even een leuk GIF-je maken. deze is heel mooi groen en fluweel. ik voel me net de koningin.

5 opmerkingen:

Ruby And Siel zei

ahaha daar heb je wel een punt ;)
en een hoofdletter i gaat ook wel vreselijk veel lijken op een l :)

laura zei

groen fluweel is zo mooi en staat zo mooi bij rood haar hihi ik ben nog altijd opzoek naar een groen fluwele jurkje. ik vind je herontdekkingen leuk!

Myrthe zei

oOoooohh ik ben zo verliefd op jouw haar! Precies de goede slag en kleur en niet/nauwelijks pluis... zo mooi!

/slijm

Femke. zei

Heel mooi! :)
en vind jou blog ook zo leuk hihi!!
maar hoe kan ik je volgen? ik zie het niet hahah!

XOFEMKE.
www.myfashion-expression.blogspot.com

leonie zei

jaa nieuwe postjes! hihi! wat een mooi kraagje! ik zoek al een tijd zo'n blouse en toen vond ik er laatst een, maar die is wel klein! :( en over je vorige post over dat te dun wezen, dat is stom! ik was ook heel lang te dun terwijl ik gewoon normaal at, naar mijn idee. maar de dokter zei mij dat ik regelmatiger moest eten, dus 's ochtends ontbijten, om 10/11 2 boterhammen, dan lunch, dan rond 3/4 uur weer 2 boterhammen en een koek, en dan een uur voor het avondeten ook iets kleins en dan avondeten en dan een uur voor het slapengaan ook! dat heeft voor mij op zich wel geholpen, het is wel lastig om je die routine aan te leren, maar het hielp bij mij wel, ook mentaal. misschien heb je er wat aan!