heel de dag heeft de zon naar iedereen gelachen. ik heb haar lach eventjes gemist. maar dat geeft niet. ik lachtte bijna even hard als haar. want ik mocht vandaag model spelen voor Robbert en had het heel erg naar m'n zin. het team bestond uit lekker normale mensen zonder arrogantie en ik hou wel van normale mensen. geen arrogantie, dat is vies. ooh en wat zijn de foto's mooi geworden! ik lijk daar zo'n echt model. helaas studeert Robbert pas in juni af en tot die tijd mag ik de foto's niet gebruiken. dus ik plaats binnenkort wel even backstage foto's. en nu vertel ik dat het een serie word met allemaal aparte modellen met iets heel eigens gecombineerd met aparte en dierlijke dingen. oke, klinkt misschien raar, dat is het ook en daarom is het zo mooi. toen ik thuis kwam moest ik natuurlijk stiekem eerst even een foto maken van mijn hoofd die mooi geshaped was door de kilo make-up. dat vind ik altijd zo leuk omdat ik normaal nooit make-up op het wangetje draag. en toen heb ik snel de troep van m'n hoofd geveegd want morgen moet ik gewoon weer vakkenvullen.

8 opmerkingen:

Fashiable zei

Wauw je moet echt model worden, of ben je dat al :)?

www.fashiable.nl

Marisa Violeta zei

You have the most beautiful face and hair ever! :)

Sabine zei

Meid, je bent PRACHTIG!

http://cookiescoffeecouture.blogspot.com/

laura zei

mooie rooie :)

Jantine zei

Erggg mooi! Zag hem al op fb maar daar is de kwaliteit veel slechter volgens mij of heb je hier de scherpte veranderd en daar niet? hihi

Charlotte zei

Jij bent zo mooi! Schrijf je in bij een bureau, I'm dead serious.
XO, Charlotte - http://www.flower-children.com

Myrthe zei

Mijn god wat ben je mooooooooi! En dan zeg je wat van mij!

Charlotte zei

ohh echt? Hoe lang ben je dan? Er zijn wel modellen die kleiner zijn (ik noem een Kate Moss, of Charlotte Free!) En dankje! (✿◠‿◠)