kijk eens wat mooi! ik ben echt helemaal gek van het filmpje wat Maike http://metzonovergoten.blogspot.nl/) van me heeft gemaakt! ze moest een filmpje maken voor school maar ze mocht niet in en uitzoomen. ik vind het echt heel warm aanvoelen en zo lekker simpel, gewoon heel fijn dus!ohja! omdat ik graag weer een beetje serieus wil bloggen maar niet altijd weet wat/waar/wie/hoe/wanneer. heb ik mezelf wat blog'opdrachtjes' gegeven. ik ga 1 keer per week een complete outfit posten, 1 keer per week wat voor lekkers ik heb gekookt en 1 keer per week iets met mijn nieuwste beelden van pinterest.
want pinterest is echt mijn beste uitvinding van dit jaar, het maakt me zo blij om mijn droomwereld te creeeren. en het is zo makkelijk, gewoon op 1 knopje klikken en klaar! en ik zit eraan te denken om vaker collages te posten. maar daar moet ik nog even over na denken of ik daar tijd voor heb dus laten we hier maar mee beginnen.

3 opmerkingen:

Red Sonja zei

Aah, dat filmpje is echt heel tof inderdaad! Heel veel sfeer heeft het! Knap gedaan!

XX

Elisse zei

Wauuuw, op bewegend beeld ben jij gewoon nóg mooier! Wat lach je moooooiii! Heel tof filmpje, chapeau aan Maike :) En ik ben al benieuwd naar je blogpostideetjes!

laura zei

Ik kijk er naar uit!