dag dames (en heren?), vandaag had ik een hele fijne dag! mijn wekker ging iets te vroeg naar mijn zin maar ik wist dat het voor het goeie doel was. en het goeie doel was dat we gisteren heel opeens uit het niets besloten dat we samen wilden waker worden. en dus  stapte ik heel vroeg in de trein en werd ik fijn warm en wakker geknuffeld door een stel armen en een lekkere zoete kop thee. en toen riep de tijd alweer om mijn reis te vervolgen naar Zwolle waar ik bij ging kletsen met een rooie vriend van me. al keken we erg verbaasd in de spiegel want de laatste keer dat ik hem zag was het zomer en dan is mijn haar minder oranje en zijn haar meer oranje. maar toch was hij nog oranje genoeg om hem op de foto te zetten. ja want ik ben bezig met een project over schoonheid en ik fotografeer alles wat ik mooi vind aan mensen. en dus ook mensen met rood haar, want rood haar is gewoon hartstikke fijn om te hebben. als ik wat meer foto's heb bij het project zal ik het delen!

voor vandaag heb ik alleen foto's van mezelf. waaronder een halve outfit foto haha raarrrr. best een simpele outfit met een H&M trui, H&M jurk en doc. Martens.

4 opmerkingen:

Elisse zei

Mooie outfit. Wat fijn dat je zo'n leuke dag had, ik ben erg benieuwd naar de foto's bij je project :-) Geniet van de feestdagen mooierd!

Marie-Lu zei

waaw , waar haal jij jou dokter martens? xxx

Marloes zei

Samen wakker worden is zo fijn. Zeker als je een beetje ziek bent en manlief gaat voor je zorgen :P. Die eerste foto van je is trouwens echt geweldig!

Rachel zei

mwehhh dit is zo romantischhhhh :)