ooooh ik ben zo blij met mijn nieuwe leopard loafers. althans, dat denk ik want ik heb ze net gewonnen op ebay. en over het algemeen zijn schoenen te groot dus hopelijk passen deze gewoon lekker want ik ben al zo lang op zoek naar de perfecte luipaard schoenen. en dit is voor mij wel aardig perfect. dus hopelijk kunnen ze nu eindelijk eens van dat wensenlijstje af. een paar weken terug heb ik het bontjasje gekocht, ook via ebay. maar deze kan nog niet van het wensenlijstje. want het is geen jas maar meer een dunnig vestje en er stond maat 38-40 maar hij is flink krap met alleen een bloesje eronder. ik kan je 1 ding vertellen: ik heb geen maat 38-40 maar dat maakt voor de rest niet zoveel uit want hij is wel mooier in het echt dan op de foto en hij was super goedkoop dus dat maakt het weer goed.

en ohja, het was weekend en in het weekend doe ik altijd mijn huiswerk. want dan hoef ik niet voor mezelf te zorgen omdat ik dan thuis ben en heel erg lekker verwend word en heel erg veel tijd heb om fijne dingen te doen en ook mijn huiswerk. ik zal proberen wat vaker werk te laten zien, al stelt het nu allemaal nog niet zoveel voor, het voelt voor mij nog een beetje als de aftast fase. ik merk dat ik nog heel veel moet leren maar ook dat ik erg graag wil leren en bij sommige vakken merk ik dat de stappen heel snel gaan. zoals voor modeltekenen. m'n tekening voor woensdag is nog niet helemaal klaar, dus woensdag zal ik het laten zien.
dit hierboven heb ik gemaakt voor beeldgrammatica. het is nog niet helemaal af want ik wil nog wat grafische dingetjes eromheen doen en de foto maakt het ook niet al te mooi maar ik heb dus geprobeerd om met allerlei natuur foto's en losse knipsels een nieuw landschap te maken. het lijkt op de foto net alsof het allemaal grote foto's zijn maar het zijn dus hele kleine stukjes door elkaar geplakt. als het af is zal ik wel een goede foto maken. het idee was dus dat we een volkskrant namen en uit de foto's dingen kaderden die we interessant vonden. met die kaders moesten we vier thema's vormen en daar nieuwe collages bij maken. meneer wil het liefst dat we allemaal losse prul opplakken en geen mooie collages maken, maar dat heb ik al bij 2 thema's gedaan en ik was juist heel erg geinspireerd door de gelaagdheid in natuurfoto's. het lijkt vaak net in natuurfoto's alsof er allemaal stukjes op elkaar geplakt zijn. dus dat wat mij in natuurfoto's inspireert wilde ik nu zelf neerzetten. hopelijk word het goedgekeurd.

2 opmerkingen:

kirsten zei

Ik wil graag in je knipsellandschap wonen.

S. zei

woh superleuke loafers !