joehoe! ik leef nog! de laatste tijd ben ik echt verschrikkelijk energie-loos door dat suffe weer! regen,regen,regen. maar in de tussentijd zijn er eigenlijk heel veel dingen gepasseert. maar dat vertel ik later nog wel. ik zal beloven dat ik vaker zal schrijven. dat is wel zo leuk. maar nu eerst mijn uitverkoop-koopjes. ik ben er echt heel blij mee! vroeger rukte ik altijd alle rekken leeg maar tegenwoordig weet ik heel goed wat ik mooi vind en koop ik selectief. allereerst het jasje, ik koop niet zo vaak jasjes, want die draag ik niet zo vaak, voel me er zo opgesloten in, maar deze vond ik wel wat hebben. de jurk is een midi-jurk, dus ergens onder het knietje en boven het voetje en hij is heel mooi met mijn zilveren hakken! en het gouden rokje daar ben ik ook heel blij mee! ziet er veel duurder uit dan hij was. en ik was al heel lang op zoek naar een gouden rokje!

jasje + jurk : H&M trend | tas : http://de.dawanda.com/shop/placecalledhome (een soort van duitse etsy.com) | shirt : Mango | rokje : H&M

5 opmerkingen:

Ruby And Siel zei

Ik dacht echt dat het allemaal vintage was behalve de tas :D
Superleuke koopjes! Vooral je rokje wauw!

laura zei

jaaaa je bent er weer. wat een prachtig gouden rokje.

S. zei

oeeh heel leuk allemaal!

Milou zei

die tas is leuk :3 en je jurk heeft een mooie kleur

Myrthe zei

Oh god ik vind alles leuk en ik moet me inhouden nu niet de eerste de beste trein naar Amsterdam te pakken (voor een H&M Trend). Oh goddegod.